Titan Quest va sosi pe console în 2018

Autor: Cosmin Aionita | 22.12.2017
Titan Quest va sosi pe console în 2018

THQ Nordic s-a gândit să ne facă o surpriză în prag de sărbători, anunţând că foarte apreciatul action RPG Titan Quest va fi lansat şi pe consolele PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch în cursul anului viitor.

Versiunile pentru console ale jocului Titan Quest vor beneficia de o schemă de control şi de o interfaţă adaptate pentru console, de grafică remasterizată, cu texturi refăcute, cât şi de multiplayer online cooperativ pentru până la şase jucători.

Titan Quest

Pe lângă ediţia fizică Standard a jocului (ce va fi disponibilă în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One, la un preţ echivalent cu 29,99€), Titan Quest va beneficia şi de o ediţie specială pentru colecţionari – Collector’s Edition – ce va putea fi achiziţionată în variante pentru PlayStation 4, Xbox One (119,99€) sau PC (109,99€). Aceasta va include jocul propriu-zis (alături de expansion-ul Titan Quest: Immortal Throne), o replică a unei căşti de război greceşti (cu înălţimea de 23 cm), un caiet de notiţe personalizat şi un ambalaj special.

Titan Quest pentru PlayStation 4 şi Xbox One va fi disponibil începând cu 20 martie 2018. Ediţia pentru Nintendo Switch se află în dezvoltare şi urmează să fie lansată, conform producatorilor, „atunci când va fi finalizată”.

Titan Quest

Titan QuestTitan Quest

Titan QuestTitan Quest

Titan QuestTitan Quest

Urmărește Go4Games.ro pe Google News