Battlefield 3 va primi al treilea DLC: Armored Kill, Battlefield 4 la orizont

| 20.07.2012
Battlefield 3 va primi al treilea DLC: Armored Kill, Battlefield 4 la orizont

Electronic Arts a lansat primele secvenţe de gameplay din Armored Kill, viitorul DLC pentru Battlefield 3. Armored Kill este cel de-al treilea pachet de conţinut suplimentar pentru shooter-ul celor de la DICE, după Back To Karkand şi Close Quarters.

După cum i-o spune şi numele, Battlefield 3: Armored Kill va aduce în prim plan vehiculele de luptă, precum artileria mobilă, tancurile sau ATV-urile, cu peste 20 de unlock-uri pentru acestea. De asemenea, sunt promise noi moduri de joc (Tank Superiority) şi hărţi, una dintre acestea – Bandar Desert – fiind descrisă de producători drept cea mai mare hartă din istoria seriei Battlefield.

Abonaţii serviciului Battlefield 3 Premium vor avea acces la DLC-ul Armored Kill în septembrie, cu două săptămâni înaintea celorlaţi jucători, acest gen de promoţie urmând a fi aplicată şi pentru următoarele două pachete suplimentare ale jocului: Aftermath (aşteptat în decembrie) şi End Game (planificat pentru martie 2013).

De asemenea, prin intermediul trailerul de mai sus, Electronic Arts a confirmat faptul că toţi cei care precomandă ediţia limită a shooter-ului Medal of Honor: Warfighter vor fi incluşi în sesiunea de testare beta pentru viitorul Battefield 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News