Battlefield: Hardline – 7 minute din campania single player

Autor: Cosmin Aionita | 14.11.2014
Battlefield: Hardline – 7 minute din campania single player

Electronic Arts a prezentat jurnaliştilor două misiuni din campania single player a shooter-ului Battlefield: Hardline. Se pare că studiourile producătoare DICE şi Visceral Games şi-au ţinut promisiunile, povestea din Hardline fiind promiţătoare, iar gameplay-ul păstrându-se apropiat de standardul impus de titlurile vechi ale seriei Battlefield.

Mai multe detalii despre ce va avea de oferit campania din Hardline găsiţi în clipul de mai jos, alături de 7 minute de gameplay din porţiunea single player a noului Battlefield.

După feedback-ul deloc pozitiv primit în urma demonstraţiilor de joc de la E3 2014, EA a decis să amâne lansarea lui Battlefield: Hardline până în 2015. Studiourile producatoare DICE şi Visceral Games au promis că se vor concentra pe trei aspecte importante: inovaţia în modurile de joc multiplayer (noi idei sugerate de comunitate vor fi implementate în Hardline), profunzimea campaniei single player (povestea va fi extinsă şi finisată) şi, probabil cel mai important, stabilitatea jocului (extrem de problematică în Battlefield 4).

Battlefield: Hardline va fi lansat pe 17 martie 2015 în America de Nord şi 19 martie 2015 în Europa, pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

Battlefield Hardline

Urmărește Go4Games.ro pe Google News