Battlefield Hardline: de-a hoţii şi vardiştii (UPDATE)

| 29.05.2014
Battlefield Hardline: de-a hoţii şi vardiştii (UPDATE)

Update: Deşi Electronic Arts a anunţat că debutul de gameplay al proaspăt anunţatului Battlefield Hardline va avea loc la E3 2014, iată ca pe Internet s-a strecurat un trailer al acestui joc. Acesta este realizat pe baza unei versiuni mai vechi, ce purta numele de cod Omaha, trailerul fiind destinat doar prezentărilor interne ale celor de la EA. Din păcate pentru ei (şi din fericire pentru noi), acesta şi-a găsit drumul către Internet şi poate fi vizionat mai jos.


Electronic Arts şi Visceral Games au anunţat, prin vocea lui Steve Papoutsis (vicepreşedinte şi manager general al studioului), că într-adevăr se lucrează la un nou titlu al seriei Battlefield. Nu este însă vorba de vreo continuare pentru Battlefield 4, ci de o subserie independentă, asemănătoare mai vechilor titluri Bad Company.

Astfel, noul joc va purta numele Battlefield Hardline, va fi realizat de studioul Visceral Games (seria Dead Space) şi va avea la bază o tema veche de când lumea (sau mai bine zis foarte întâlnită în filmele de acţiune): eternul conflict dintre criminali şi poliţie.

Momentan, EA şi studioul producător s-au limitat la confirmarea existenţei acestui nou titlu şi la dezvăluirea unui prim artwork, pe care-l puteţi admira mai jos. Battlefield Hardline va fi prezentat în detaliu pe 9 iunie 2014, în conferinţa de presă pe care Electronic Arts o va susţine cu ocazia E3 2014.

Battlefield Hardline

Urmărește Go4Games.ro pe Google News