BioShock Infinite – primul trailer de la amânare

| 22.10.2012
BioShock Infinite – primul trailer de la amânare

BioShock Infinite se anunţa drept una dintre vedetele lui 2012, un joc produs de Kevin Levine şi echipa de la Irrational Games după aceeaşi formulă care a facut din primul titlu al seriei un succes incontestabil. Din păcate, lucurile nu au stat tocmai aşa.

Mai întâi a apărut vestea amânării jocului, aşteptat iniţial în această toamnă însă reprogramat pentru începutul anului viitor. Apoi s-a anunţat că BioShock Infinite nu va conţine o componentă multiplayer, Irrational Games preferând să se concentreze pe campania single player a jocului. Într-un final, mai mulţi membri-cheie ai echipei producătoare şi-au anunţat plecarea din cadrul studioului condus de Levine.

Pentru a linişti spiritele şi a oferi o dovadă că BioShock Infinite încă se află pe un drum bun, 2K Games şi Irrational Games au lansat în sfârşit un nou trailer al jocului, compus în exclusivitate din secvenţe reale de gameplay.

În BioShock Infinite, personajul principal este Booker DeWitt, un fost agent Pinkerton. Acesta este nevoit să călătoarească până în Columbia, un oraş construit în înaltul cerului, drept simbol al valorilor americane. Misiunea lui Booker este eliberarea lui Elizabeth, o fată cu puteri ieşite din comun, prizonieră acolo încă de la naştere. Jocul este dezvoltat folosind motorul grafic Unreal Engine 3.

BioShock Infinite este aşteptat pe 26 februarie 2013, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News