Call of Duty: Black Ops 2 primeşte al doilea trailer

| 21.05.2012
Call of Duty: Black Ops 2 primeşte al doilea trailer

În timp ce premiera lui Call of Duty: Black Ops 2 s-a desfăşurat în timpul playoff-ului NBA, Activision a ales să prezinte din nou jocul, de această dată către publicul European, prin intermediul unui nou trailer a cărui difuzare a avut loc în pauza finale UEFA Champions League.

Nu vă faceţi cine ştie ce iluzii, „noul” trailer este doar o versiune adăugită a celui iniţial, fiind adăugate câteva secvenţe de gameplay noi. De asemenea, se recunoaşte direct că tot materialul folosit pentru trailer a fost capturat din versiunea de Xbox 360 a jocului, Activision favorizând consola de la Microsoft (pentru care lansează DLC-urile in premieră şi pentru care, este adevărat, înregistrează grosul vânzărilor seriei Call of Duty).

Acţiunea din Call of Duty: Black Ops 2 va avea loc în două perioade jucabile: anii ’80, cu acelaşi Alex Mason din primul Black Ops în prim plan, şi apoi 2025, unde în prim plan va trece David Mason, fiul eroului din Black Ops 1. După cum era de aşteptat, în perioada futuristică a jocului, se va pune accentul pe tot felul de maşinării de război moderne, cum ar fi dronele telecomandate de la distanţă.

Call of Duty: Black Ops 2 este produs de studioul Treyarch şi va fi lansat pe 13 noiembrie 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News