Call of Duty: Black Ops 3 la Gamescom 2015: preludiu pentru beta (UPDATE)

Autor: Cosmin Aionita | 17.08.2015
Call of Duty: Black Ops 3 la Gamescom 2015: preludiu pentru beta (UPDATE)

Update: Activision a oferit câteva detalii suplimentare despre beta-ul Call of Duty: Black Ops 3, precum şi un clip de prezentare a modificărilor aduse sistemului de mişcare din joc. Astfel, beta-ul care va debuta pe 19 august 2015 (PlayStation 4) şi 26 august (PC si Xbox One) va oferi trei hărţi (Hunted, Combine, Evac), şapte moduri multiplayer (Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination, Demolition, Hardpoint, Search & Destroy şi Capture the Flag), opt specialişti (Ruin, Outrider, Prophet, Battery, Seraph, Nomad, Reaper şi Spectre), precum şi funcţia Weapon Paintshop (posibilitatea de a personaliza armele cu până la 64 de layere pe fiecare parte).

Jucătorii care au plasat sau urmează să plaseze o precomandă pentru Call of Duty: Black Ops 3 pentru PlayStation 4, Xbox One sau PC vor benefia de acces garantat în această sesiune de testare beta. Cei care au ales precomanda de la un magazin retail partener vor primi un cod cu ajutorul căruia se vor putea înscrie în beta vizitând callofduty.com/beta, în timp ce utilizatorii care au preferat să precomande prin intermediul PlayStation Store, Xbox Live Store sau Steam vor avea ocazia de a descărca automat clientul beta (15GB) imediat ce acesta va deveni disponibil. Beta-ul Call of Duty: Black Ops 3 se va încheia pe 23 august 2015 (PlayStation 4) şi 30 august (Xbox One şi PC).

Mai multe detalii despre sesiunea de testare beta a jocului Call of Duty: Black Ops 3 găsiţi la următoarele adrese: https://blog.activision.com/community/games-blog/call-of-duty/blog/2015/08/13/call-of-duty-black-ops-3-beta-faq si https://community.treyarch.com/community/treyarch/blog/2015/08/11/incoming-the-black-ops-3-multiplayer-beta.


Call of Duty: Black Ops 3 a fost fără urmă de îndoială jocul numărul unu în ceea ce priveşte oferta Activision de la Gamescom 2015. Jocul celor de la Treyarch s-a aflat la loc de cinste atât în standul Sony PlayStation, cât şi la cel NVIDIA, unde doritorii puteau încerca multiplayer-ul din Black Ops 3 în ameţitoarea rezoluţie 4K.

De altfel, profitând de faptul că Gamescom se desfasoară în Germania (ţară cu o puternică comunitate de gameri care preferă PC-ul şi curentul eSports), Activision şi Treyarch s-au concentrat pe prezentarea facilităţilor ce vor fi implementate în versiunea pentru PC a jocului, alături de noutăţile aduse de componenta multiplayer a lui Call of Duty: Black Ops 3, special concepută pentru a fi adoptată de comunitatea pasionată de eSports. În continuare puteţi urmări întregul eveniment dedicat lui Black Ops 3 de la Gamescom 2015.

Mai mult, membrii presei au avut ocazia de a încerca multiplayer-ul din Call of Duty: Black Ops 3 pe PlayStation 4, jocul celor de la Treyarch rulând extrem de fluent pe aceste console. Este un semn bun, mai ales în condiţiile în care toate întrecerile profesioniste de Call of Duty se vor desfăşura de acum încolo folosind consolele celor de la Sony. Am putut încerca câteva moduri de joc (Hardpoint, Kill Confirmed, Team Deathmatch) şi experimenta cu proaspăt implementatul sistem de specialişti (fiecare astfel de clasă beneficiază de propriile atribute şi mişcări speciale), în avampremiera beta-ului ce va fi disponibil începând de săptămâna viitoare.

Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3Call of Duty Black Ops 3

Vă reamintim că sesiunea de testare beta pentru public a multiplayer-ului din Call of Duty: Black Ops 3 va debuta pentru PlayStation 4 pe 19 august 2015 şi va continua până duminică, 23 august 2015. Apoi, beta-ul va deveni accesibil şi pentru utilizatorii de Xbox One şi PC începând cu 26 august 2015 şi se va desfăşura până pe 30 august 2015. Accesul la beta este acordat pe baza precomenzilor plasate pentru joc.

Revenind la versiunea pentru PC a lui Call of Duty: Black Ops 3, iată ce opţiuni promit cei de la Treyarch că for fi implementate în joc:

• servere dedicate 100% pentru modurile de joc ranked
• multiplayer splitscreen pentru 2 jucători
• suport pentru controllere
• suport pentru scalare eficientă în funcţie de GPU-ul folosit, optimizări pentru SLI şi Crossfire, suport pentru monitoare şi rezoluţii 4K
• slider pentru setarea FOV (field of view)
• slider pentru limitarea Framerate-ului la diferite valori
• suport îmbunătăţit pentru Text Chat, prezent atât în joc, cât şi în lobby-uri
• suport pentru Steam Trading Cards
• implementare Treyarch Anti-Cheat (TAC)

De asemenea, Activision şi Treyarch au publicat din nou cerinţele de sistem minime necesare pentru a rula ediţia pentru PC a lui Call of Duty: Black Ops 3.

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Procesor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
Memorie RAM: 6 GB
Placă video: NVIDIA GeForce GTX 470 @ 1GB / ATI Radeon HD 6970 @ 1GB
DirectX: Versiunea 11
Reţea: conexiune la Internet de tip broadband
Placă de sunet: compatibilă cu DirectX

Call of Duty: Black Ops 3 se va lansa pe 6 noiembrie 2015, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC (realizate de Treyarch), PlayStation 3 şi Xbox 360 (realizate de studiourile Beenox şi Mercenary Technology).

Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News