Call of Duty: Black Ops 4 mizează doar pe multiplayer

Autor: Cosmin Aionita | 22.05.2018
Call of Duty: Black Ops 4 mizează doar pe multiplayer

În cadrul evenimentului de prezentare de săptămâna trecută, Activision şi studioul Treyarch au prezentat pe larg Call of Duty: Black Ops 4, confirmând ceea ce mulţi suspectam deja: noul joc al seriei Call of Duty nu va mai include o campanie single player tradiţională, concentrându-se în întregime pe latura sa multiplayer.

În lipsa campaniei, Black Ops 4 promite un mod multiplayer bazat pe o abordare mult mai tactică, cu mai multe opţiuni pentru jucători, cu trei poveşti separate pentru modul Zombies şi Blackout, un mod de joc de tip battle royale bazat pe locaţiile şi personajele din subseria Black Ops.

Call of Duty: Black Ops 4 va aduce o abordare mult mai tactică a jocului în modurile multiplayer, oferind o largă varietate de arme şi opţiuni de personalizare a acestora. Sistemul Pick 10 revine, împreună cu modificări aduse armelor şi modului în care te deplasezi pe hartă. În plus, jucătorii vor afla mai multe detalii despre personajele principale (Specialists), cine sunt, de ce luptă şi în ce conflicte şi-au dezvoltat abilităţile.

Sărbătorind zece ani de la primul mod Zombies, Black Ops 4 va oferi cea mai variată experienţă de acest tip cu nu mai puţin de trei poveşti diferite: IX, Voyage of Despair şi Blood of the Dead. Mai multe niveluri de dificultate şi un tutorial nou vor ajuta jucătorii care nu au mai trăit experienţa Zombies să înţeleagă conceptele de bază şi să se familiarizeze cu acest mod de joc. Zombies Rush va fi un mod nou ce promite un alt ritm de joc, cât şi provocări pentru jucătorii veterani.

În schimb, Blackout reprezintă o noutate absolută în istoria Call of Duty, oferind acelaşi stil de joc rapid şi fluent într-o experienţă de tip battle royale bazată pe locaţiile şi personajele din seria Black Ops. Jucătorii vor putea accesa acest mod de joc solo sau în echipă, vor avea la dispoziţie diverse vehicule şi vor fi nevoiţi să obţină toate cele necesare pentru a supravieţui.

Nu în ultimul rând, versiunea pentru PC a lui Call of Duty: Black Ops 4 va putea fi accesată exclusiv prin intermediul serviciului Battle.net, fiind optimizată pentru această platformă şi oferind pentru rezoluţie 4K, monitoare ultra-wide, HDR (High Dynamic Range), framerate deblocat, precum şi multe alte posibilităţi de a personaliza experienţa de joc în funcţie de configuraţia hardware deţinută.

Call of Duty: Black Ops 4 va fi lansat pe 12 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Toate precomenzile efectuate prin intermediul magazinelor retail din România partenere Activision vor include accesul în viitoarea sesiune de testare Private Beta.

Call of Duty Black Ops 4Call of Duty Black Ops 4

Call of Duty Black Ops 4Call of Duty Black Ops 4

Call of Duty Black Ops 4Call of Duty Black Ops 4

Call of Duty Black Ops 4Call of Duty Black Ops 4

Call of Duty Black Ops 4Call of Duty Black Ops 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News