Destiny 2 – iată primele secvenţe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 20.05.2017
Destiny 2 - iată primele secvenţe de gameplay

Bungie şi Activision Publishing, Inc. au prezentat primele secvenţe de gameplay din Destiny 2 prin intermediul unei transmisii efectuate la nivel global, din cadrul unui eveniment ce a avut loc în hangarul Jet Center al aeroportului Hawthorne din Los Angeles, California.

Destiny 2 este continuarea foarte apreciatului Destiny, un joc de acţiune first person în care jucătorul este purtat într-o călătorie de proporţii epice în încercarea de a salva rasa umană de la dispariţie. Transmisia live s-a concentrat pe prezentarea unei game de activităţi variate, debutând cu o misiune plină de încărcătură emoţională, ce creionează premisele campaniei: modul în care gardienii îşi pierd puterile şi îşi revin după pierderea propriului cămin, distrus de atacurile inamice.

Prezentarea a continuat cu detalii despre aspectele sociale şi activităţile cooperative din Destiny 2, inclusiv noua opţiune “Guided Games”, evidenţiind câteva dintre noile locaţii pe care jucătorii le vor putea vizita pe parcursul jocului.

În luna septembrie a acestui an, Destiny 2 va fi disponibil pentru consolele PlayStation 4, unde va beneficia de conţinut exclusiv cel putin pana in toamna anului viitor, şi Xbox One (abonamente PlayStation Plus, respectiv Xbox Live Gold sunt necesare pentru a accesa unele porţiuni semnificative ale jocului).

De asemenea, Destiny 2 va fi disponibil pentru PC, în format fizic (retail) sau digital, drept primul joc third-party ce va fi oferit exclusiv prin intermediul serviciului online Battle.net al celor de la Blizzard Entertainment. Versiunea pentru PC a jocului va oferi suport pentru rezoluţii până la 4K (3840×2160), framerate deblocat, control cu mouse şi tastatură, FOV ajustabil şi monitoare ultrawide 21:9. De portarea pe PC se ocupă studioul Vicarious Visions, această ediţie a jocului urmând să-şi facă apariţia pe piaţă după variantele pentru console.

Povestea din Destiny 2 va permite jucătorilor să parcurgă o călătorie de iniţiere, cu o puternică componentă cinematică, fie de unii singuri în mod single player, fie alături de prieteni. Unul dintre cele mai importante anunţuri din cadrul transmisiunii a fost cel legat de “Guided Games”, o opţiune ce va permite jucătorilor să experimenteze împreună cele mai dificile activităţi ale jocului, câştigând astfel recompense demne de invidiat. Pentru jucătorii solo, această opţiune va facilita procesul de indentificare a altor participanţi la joc şi grupare alături de aceştia în sesiuni cooperative, în cadrul cărora se vor putea obţine recompense precum arme sau armuri noi. De asemenea, participanţii la eveniment au putut încerca “Countdown”, un nou mod de joc multiplayer competitiv, precum şi o activitate cooperativă pentru trei jucători desfăşurată pe o nouă hartă numită “Inverted Spire”.

În Destiny 2, ultimul bastion al rasei umane de pe Pământ a căzut, ocupat fiind de un nou inamic, extrem de puternic, şi forţele sale armate de elită: The Red Legion. Fiecare jucător îşi va putea crea propriul personaj, numit Gardian, protectorii aleşi ai omenirii. Din postura de Gardieni, în Destiny 2, jucătorii vor fi nevoiţi să se bazeze pe propiile arme, să înveţe şi să stăpânească noi abilităţi, să se reunească cu alţi eroi şi să lupte împreună pentru recucerirea propriei planete.

Destiny 2 este aşteptat pe 8 septembrie 2017, în versiunile sale pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC îşi va face apariţia la o dată ulterioară şi va fi găzduită de serviciul Battle.net al celor de la Blizzard Entertainment.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News