Destiny 2 pentru PC – NVIDIA lansează bundle-ul cu plăcile GeForce GTX

Autor: Cosmin Aionita | 18.10.2017
Destiny 2 pentru PC - NVIDIA lansează bundle-ul cu plăcile GeForce GTX

Seria Destiny debutează pe PC pe 24 octombrie 2017, odată cu lansarea lui Destiny 2, iar producătorul de plăci video NVIDIA a colaborat cu Bungie şi Activision în vederea optimizării acestei ediţii a jocului.

Mai mult, înaintea lansării, NVIDIA oferă noul bundle GeForce GTX + Destiny 2, dar şi un ghid de performanţă pentru versiunea de PC a jocului, ce poate fi accesat aici.

Cât despre noul bundle, atunci când jucătorii cumpără un sistem sau un laptop dotat cu o placă video GeForce GTX 1080 Ti sau GeForce GTX 1080 (sau aceste plăci separat), aceştia vor primi gratuit o licenţă pentru jocul Destiny 2 pe PC. Oferta este disponibilă şi în România, prin intermediul partenerilor locali, începând de astăzi şi până pe 29 noiembrie 2017.

Cu această ocazie, puteţi admira din nou versiunea pentru PC a jocului Destiny 2 prin intermediul unui nou clip video 4K, pe care NVIDIA tocmai l-a lansat.

Destiny 2 va fi lansat pentru PC pe 24 octombrie 2017, jocul fiind deja disponibil pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Cerinţele de sistem, precum şi informaţii referitoare la orele când vor porni serverele pentru Destiny 2 pe PC, pot fi consultate aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News