Destiny 2 – trailer pentru beta-ul de PC

Autor: Cosmin Aionita | 16.08.2017
Destiny 2 - trailer pentru beta-ul de PC

Activision şi studioul Bungie au lansat un nou trailer pentru Destiny 2, de această dată dedicat viitoarei sesiuni de testare beta pentru versiunea de PC a jocului. Cum era de aşteptat, avem de-a face cu un clip ce poate fi redat în rezoluţie 4K, la 60 de cadre pe secundă.

Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru joc vor avea acces la beta începând cu 28 august 2017, urmând ca restul celor interesaţi să se poată alătura open beta-ului o zi mai târziu, pe 29 august. Beta-ul va fi disponibil până pe 31 august şi va necesita un cont activ de Battle.net pentru a putea fi accesat. Restul cerinţelor de sistem pentru beta-ul Destiny 2 pot fi consultate aici.

În acest Open Beta, jucătorii vor putea experimenta misiunea introductivă a campaniei din Destiny 2 (Homecoming), dar şi alte activităţi precum un strike cooperativ (Inverted Spire) sau multiplayer competitiv pe două hărţi.

Destiny 2 va fi lansat, pentru PC, pe 24 octombrie 2017, această ediţie urmând să fie disponibilă prin intermediul serviciului Battle.net al celor de la Blizzard Entertainment. Versiunile pentru PlayStation 4 şi Xbox One îşi vor face apariţia pe 6 septembrie.

Destiny 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News