DOOM, dezvăluit de Bethesda la E3 2015

Autor: Cosmin Aionita | 15.06.2015
DOOM, dezvăluit de Bethesda la E3 2015

Conferinţa de presă de la E3 2015 a celor de la Bethesda a debutat cu DOOM, continuatorul seriei care a ridica genul first person shooter la nivelul de popularitate la care se află azi. Vom avea de-a face cu un urmaş spiritual al primelor două titluri din serie, cu acţiune şi mişcări rapide şi numeroşi demoni ce trebuie eliminaţi.

Prezentarea celor de la id Software a început cu o demonstraţie extinsă de gameplay.

Apoi, a fost prezentat modul multiplayer din DOOM, rapid, dezvoltat în stilul Quake.

id Software a dezvăluit apoi că noul DOOM va beneficia de DOOM Snapmap, un editor foarte uşor de utilizat, prin intermediul căruia jucătorii îşi vor putea crea propriile hărţi, moduri de joc etc., acestea urmând a putea fi partajate online, indiferent de platforma pe care va rula jocul.

În finalul prezentării DOOM, am avut parte de încă un demo de gameplay, acţiunea desfasurându-se de această dată în Iad. Vă lăsăm să recunoaşteţi câteva dintre tipurile clasice de monştri din DOOM 1 şi 2, aceştia urmând să-şi facă din nou apariţia şi în noul DOOM.

DOOM va fi lansat în primăvara lui 2016, pentru PC, Xbox One şi PlayStation 4. Jocul va avea la bază motorul grafic id Tech 6 şi va rula la rezoluţia 1080p, cu 60 de cadre pe secundă.

DOOMDOOM

DOOMDOOM

DOOMDOOM

DOOM

Urmărește Go4Games.ro pe Google News