Farpoint, cel mai aşteptat titlu exclusiv PlayStation VR, este acum disponibil

Autor: Cosmin Aionita | 17.05.2017
Farpoint, cel mai aşteptat titlu exclusiv PlayStation VR, este acum disponibil

Cei de la PlayStation îşi doresc să ridice nivelul în ceea ce priveşte titlurile first-person shooter special create pentru realitate virtuală, lansând Farpoint, unul dintre cele mai aşteptate jocuri VR ale momentului, împreună cu un nou controller special creat pentru sistemul PlayStation VR.

Farpoint, jocul dezvoltat de studioul Impulse Gear, este un first person shooter SF a cărui campanie plasează jucătorul într-un univers ostil, în care atât mediul înconjurător, cât şi inamicii, au un singur obiectiv: acela de a te împiedica de la ducerea misiunii la bun sfârşit. Pentru o experienţă cu adevărat imersivă, jocul va putea fi încercat cu noul PlayStation VR Aim Controller, perifericul realizat special pentru a permite un control îmbunătăţit în astfel de titluri.

Far Point PlayStation VR Aim Controller

PlayStation VR Aim Controller este disponibil de astăzi şi poate fi achiziţionat numai împreună cu Farpoint, însă este compatibil şi cu alte titluri PlayStation VR precum The Brookhaven Experiment, care va primi suport pentru Aim Controller începând cu 6 iunie 2017, Dick Wilde, disponibil începând de astăzi, ROM: Extraction, a cărui dată de lansare nu a fost anunţată încă, precum şi Arizona Sunshine, care urmează să fie lansat în iunie.

Întreaga campanie din Farpoint poate fi parcursă şi cooperativ, cu încă un jucător, însă ambii trebuie să aibă un abonament PlayStation Plus activ, fără însă a fi necesară deţinerea unui Aim Controller, Farpoint fiind compatibil şi cu controller-ul clasic DualShock 4.

Farpoint este disponibil acum în versiune digitală, prin PlayStation Store, sau în variantă fizică, pe disc, la preţul de 239,90 lei. De asemenea, Farpoint poate fi achiziţionat într-un pachet ce include PlayStation VR Aim Controller, în schimbul a 369,90 lei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News