Handyman, bestia din BioShock Infinite!

| 15.03.2012
Handyman, bestia din BioShock Infinite!

Dacă în primul BioShock singurul inamic cu adevărat memorabil era temutul Big Daddy, se pare că pentru BioShock Infinite cei de la Irrational Games au pregătite mai multe astfel de apariţii. După ce au prezentat Motorized Patriot-ul, un robot cu înfăţisarea lui George Washington, dotat cu un minigun, astăzi a venit vremea Handyman-ului, o „brută” cel puţin la fel de periculoasă.

Corpul unui Handyman este în mare parte mecanic, doar inima (aflată la vedere, într-un lăcaş amplasat în pieptul creaturii) şi capul acestuia amintind de originile sale umane. În ciuda dimensiunilor apreciabile, Handyman-ul este deosebit de agil, acesta având posibilitatea de a parcurge distanţe apreciabile cu ajutorul unor salturi impresionante. De asemenea, Handyman-ul este capabil să arunce cu usurinţă cu alţi inamici înspre personajul interpretat de jucător.

În BioShock Infinite, personajul principal este Booker DeWitt, un fost agent Pinkerton. Acesta este nevoit să călătoarească până în Columbia, un oraş suspendat, construit în înaltul cerului drept simbol al valorilor americane. Misiunea lui Booker este eliberarea lui Elizabeth, o fată cu puteri ieşite din comun, prizonieră acolo încă de la naştere.

BioShock Infinite va fi lansat începând cu 16 octombrie 2012 în Statele Unite ale Americii şi 19 octombrie 2012 în Europa, pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News