Killzone: Shadow Fall – prototipul shooter-ului next-gen?

| 17.06.2013
Killzone: Shadow Fall – prototipul shooter-ului next-gen?

În ultimii ani, numele seriei Killzone a devenit sinonim cu ideea de first person shooter pe consolele PlayStation, Killzone 2 şi 3 fiind unele dintre cele mai apreciate astfel de jocuri pentru PS3. Probabil că acesta a fost motivul pentru care Sony a ales să dezvolte un nou titlu al seriei – Killzone: Shadow Fall – special pentru viitorul PlayStation 4.

La cârma proiectului se află acelaşi studio olandez Guerilla Games, obiectivul noului Killzone: Shadow Fall fiind evidenţierea posibilităţilor de exprimare next-gen pe care PS4 le va aduce: grafica mult mai bună, noi opţiuni de gameplay bazate pe touchpad-ul inclus pe fiecare controller DualShock 4 sau nivelurile deschise în care jucătorii pot alege ordinea în care vor îndeplini obiectivele. Mai jos puteţi admira Killezone: Shadow Fall în mişcare, cu un nou mediu de joc, foarte diferit faţă de ceea ce aveau de oferit vechile titluri ale seriei.

Killzone: Shadow Fall va fi unul dintre titlurile care se vor lansa cot la cot cu viitorul PlayStation 4, atât consola, cât şi jocul celor de la Guerilla Games urmând să apară pe piaţă în perioada sărbătorilor de iarnă din acest an.

Killzone Shadow Fall

Urmărește Go4Games.ro pe Google News