Metro: Last Light – Demonstraţie de gameplay la E3 2012

| 11.06.2012
Metro: Last Light – Demonstraţie de gameplay la E3 2012

După ce a debutat cu ocazia precedentei ediţii a târgului E3, nici anul acesta Metro: Last Light nu a lipsit din cadrul acestui eveniment. Acţiunea din Last Light va continua povestea lui Metro 2033, formula de joc fiind păstrată: elementele de first person shooter vor fi din nou îmbinate cu cele de survival horror clasic.

Mai mult, reprezentanţii publisherului THQ şi ai studioului producător 4A Games au prezentat o demonstraţie extinsă de gameplay din Metrou: Last Light, fiecare element al jocului fiind explicat în detaliu. În timp ce Metro 2033 a fost bazat pe romanul omonim scris de Dmitry Glukhovsky, Last Light nu mai are la bază nicio carte, povestea fiind totuşi dezvoltată în colaborare cu acelaşi autor.

Spre deosebire de predecesorul său, Metro: Last Light va fi lansat pentru toate platformele HD, pornind de la PC şi ajungând până la Xbox 360 şi PlayStation 3. Totuşi, producătorii promit că versiunea de PC va fi net superioară din punct de vedere grafic. Metro: Last Light este aşteptat în prima parte a anului viitor.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News