Microsoft a anunţat Gears of War Ultimate Edition şi Gears of War 4

Autor: Cosmin Aionita | 16.06.2015
Microsoft a anunţat Gears of War Ultimate Edition şi Gears of War 4

Microsoft a ales să-şi încheie conferinţa de presă de la E3 2015 cu un anunţ dedicat în special fanilor vechi Xbox: seria Gears of War revine pe Xbox One cu două titluri – Gears of War Ultimate Edition şi Gears of War 4.

Gears of War Ultimate Edition se doreşte a fi o remasterizare a primului titlu din serie, grafica îmbunătăţită semnificativ urmând să fie redată la 60 de cadre pe secundă, în rezoluţie 1080p. Ediţia Ultimate va oferi tot conţinutul single şi multiplayer din jocul original, inclusiv porţiunile extra din versiunea pentru PC, precum şi noi capitole, dezvoltate special pentru acest remaster. Gears of War Ultimate Edition va fi disponibil pe 25 august 2015, exclusiv pentru Xbox One. O versiune beta multiplayer poate fi încercată chiar acum de către abonaţii Xbox Live Gold.

Asta nu este însă tot: veteranii Xbox trebuie să se pregătească pentru Gears of War 4, pe care noul studio The Coalition l-a prezentat pentru prima dată pe scena de la E3 a celor de la Microsoft. Vom avea parte de o nouă distribuţie de personaje, de o prezentare grafică de excepţie bazată pe noul Unreal Engine 4, precum şi de mecanicile de gameplay familiare ale seriei Gears. În continuare, puteţi admira prima demonstraţie de gameplay din Gears of War 4, jocul fiind aşteptat pe piaţă în perioada sărbătorilor de iarnă din 2016, exclusiv pentru Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News