Overwatch, disponibil în România începând de azi

Autor: Cosmin Aionita | 23.05.2016
Overwatch, disponibil în România începând de azi

Overwatch, primul first person shooter din istoria Blizzard Entertainment, va fi disponibil în România încă din seara zilei de azi, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. În acest sens, magazinele partenere Blizzard Entertainment din ţară (Bucureşti, Timişoara, Braşov, Oradea, Tg. Mureş, Craiova, Arad, Sibiu, Cluj, Ploieşti, Galaţi, Iaşi, Brăila, Bacău, Piteşti, Piatra Neamţ) vor oferi spre vânzare Overwatch începând cu ora 21:30, în special pentru fanii doritori să achiziţioneze primii acest joc.

Nu în ultimul rând, cei care doresc să-şi măsoare forţele cu alţi eroi sunt aşteptaţi în seara zilei de marţi, 24 mai 2016, de la ora 18:00, la magazinul Media Galaxy Orhideea din Bucureşti pentru evenimentul de lansare Overwatch în România. Vor fi puse la bătaie premii tematice Overwatch: plăcuţe metalice, medalii, figurine Baby Winston, precum şi o statuie Soldier 76.

În plus, cei care achiziţionează jocul la eveniment intră în cursă pentru o cu totul altă categorie de premiile speciale: plăci video şi mouşi de gaming, precum şi unităţi de stocare de tip SSHD. Overwatch este un first person shooter multiplayer în care jucătorii pot întruchipa 21 de eroi jucabili, fiecare cu armele şi abilităţile proprii.

Overwatch: Origins Edition, ediţia fizică a jocului, va putea fi achiziţionată din magazinele retailerilor autorizaţi din România în versiuni pentru PC (199,9 lei), PlayStation 4 şi Xbox One (249,9 lei). Jocul va fi disponibil şi într-o ediţie limitată de colecţie, la preţul de 599,9 lei (pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One), aceasta urmând să ofere, ca bonusuri, coloana sonoră, o carte cu artwork-uri şi o statuetă a eroului Soldier 76.

Overwatch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News