RAGE 2 – bonus amuzant pentru precomenzi

Autor: Cosmin Aionita | 02.04.2019
RAGE 2 – bonus amuzant pentru precomenzi

Chiar dacă anunţul a fost făcut în prima zi a acestei luni, Bethesda şi studiourile id Software şi Avalanche Studios ne asigură că nu avem parte de o păcăleală: RAGE 2 va beneficia de un “cheat” special prin intermediul căruia acţiunile din joc, indiferent de cât de sărite de pe fix sau sângeroase, urmează sa fie însoţite de replicile lui Tim Kitzrow, nimeni altul decât comentatorul meciurilor din foarte popularul (în anii ’90) joc NBA Jam.

Pentru a beneficia însă de acest “cheat”, jucătorii trebuie să plaseze o precomandă pentru RAGE 2, acesta nefiind singurul bonus pe care îl vor primi cei care aleg să precomande jocul. Astfel, pe lângă cheat-ul “He’s On Fire” (comentariul lui Tim Kitzrow), fiecare precomandă pentru RAGE 2 va fi însoţită şi de conţinut bonus precum un skin exclusiv pentru monster truck-ul protagonistului, armura Nicholas Raine, arma Settler Pistol şi misiunea exclusivă Cult of The Dead God.

În altă ordine de idei, producătorii au confirmat că RAGE 2 nu va fi afişat în rezoluţie 4K nici măcar pe consolele PlayStation 4 Pro sau Xbox One X, fiind luată decizia de a menţine rezoluţia 1080p, urmând a fi favorizat însă framerate-ul, care va fi de 60 de cadre pe secundă pe aceste două modele de console. Posesorii consolelor iniţiale PS4 (slim sau versiunile originale) şi Xbox One sau Xbox One S vor fi nevoiţi să se mulţumească cu 30 de cadre pe secundă.

RAGE 2 este aşteptat pe 14 mai 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News