RAGE 2 – trailer promoţional realizat în stilul anilor ‘80

Autor: Cosmin Aionita | 12.03.2019
RAGE 2 – trailer promoţional realizat în stilul anilor ‘80

Bethesda a publicat un nou trailer pentru RAGE 2, realizat în cel mai pur stil al serialelor din anii ’80, personajul principal din joc având chiar şi acelaşi nume cu un alt erou al filmelor de acţiune (interpretat de nimeni altul decât Chuck Norris): Walker, ultimul Ranger din Vineland. Evident, jocul nu se ia în serios şi nici trailer-ul nu o face, dezvăluind totuşi o serie de arme pe care Walker le va putea folosi în aventura sa: Grav-Dart Launcher, Firestorm Revolver, Hyper Cannon şi, bineînţeles, nelipsitul Wingstick.

RAGE 2 va continua scenariul post apocaliptic din primul joc al seriei, în care impactul unui asteroid cu Pământul s-a dovedit a fi devastator, transformând planeta într-un tărâm sălbatic, ale cărui resurse sunt disputate de facţiunile de supravieţuitori rămaşi, fie oameni, fie mutanţi. Prin venele eroul principal curge sângele Arkist, capabil să-i ofere o serie de atribute speciale. Numite abilităţi Nanotrite, acestea îi vor permite lui Walker să execute diferite mişcări devastatoare, dar şi să-şi împingă arsenalul peste limitele iniţiale, prin activarea modului Overdrive.

RAGE 2 este realizat de echipa de la Avalanche Studio în colaborare cu id Software, urmând să fie disponibil începând cu 14 mai 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

RAGE 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News