Resident Evil 6 primeşte un nou trailer şi o dată de lansare revizuită

| 11.04.2012
Resident Evil 6 primeşte un nou trailer şi o dată de lansare revizuită

Tot în cadrul Captivate 2012, Capcom a lansat un nou trailer pentru Resident Evil 6, care, pe lângă foarte multe detalii legate de poveste, a confirmat şi noua dată de lansare a jocului.

Astfel, s-a dezvaluit faptul că al treilea personaj jucabil din Resident Evil 6, pe lângă Leon S. Kennedy şi Chris Redfield, va fi fiul lui Albert Wesker (unul dintre personajele negative ale seriei). De asemenea, a fost confirmat faptul că partenera lui Wesker Jr. va fi Sherry Birkin, fiica omului de ştiinţă William Birkin. Nu în ultimul rând, se pare că Ada Wong va juca un rol important în povestea din Resident Evil 6.

Conform producatorilor, Resident Evil 6 se va întinde pe parcursul a nu mai puţin de 30 de ore de gameplay, existând trei campanii, câte una pentru fiecare personaj principal al jocului.

Deşi lansarea lui Resident Evil 6 fusese iniţial confirmată pentru data de 20 noiembrie 2012, noul trailer confirmă faptul că echipa de la Capcom s-a mişcat mult mai bine decât era preconizat iniţial, apariţia jocului fiind devansată cu mai bine de o lună.

Resident Evil 6 va fi apărea pe piaţă pe 2 octombrie 2012, pentru PlayStation 3 şi Xbox 360. O versiune de PC va fi lansată ulterior.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News