Star Wars 1313 – asul din mâneca LucasArts

| 07.06.2012
Star Wars 1313 – asul din mâneca LucasArts

Deşi în ultimele zile toată atenţia s-a îndreptat către conferinţele de presă ţinute de Microsoft, Sony, Nintendo, Electronic Arts şi Ubisoft, putem spune că una dintre cele mai mari surprize din cadrul E3 2012 a fost Star Wars 1313, noul joc de la LucasArts.

Spre deosebire de subseria The Force Unleashed, Star Wars 1313 nu va avea ca erou principal un cavaler Jedi şi acţiunea sa nu se va desfăşura în toate colţurile universului Star Wars. În schimb, cei de la LucasArts au optat pentru un decor mult mai bine definit: adâncurile planetei Coruscant, mai exact nivelul 1313. Aici sălăşluieşte o metropolă imensă, în care jucătorii vor fi nevoiţi să se aventureze din postura unui vânător de recompense.

Star Wars 1313 este un shooter third person bazat pe motorul grafic Unreal Engine 3, cu schimburi de focuri spectaculoase, un sistem de cover, secvenţe de platforming şi un accent deosebit pus pe spectaculozitatea jocului.

Pe lângă LucasArts, în procesul de producţie a lui Star Wars 1313 sunt implicate nume grele precum Industrial Light & Magic, Lucasfilm Animation şi Skywalker Sound. Graţie acestei colaborări, Star Wars 1313 arată excepţional, bătrânul Unreal Engine 3 fiind de nerecunoscut în secvenţele de gameplay de mai jos.

Star Wars 1313 va fi lansat cel mai probabil în cursul lui 2013, jocul fiind anunţat pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. Până atunci, vă puteţi delecta şi cu câteva imagini din Star Wars 1313, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News