Star Wars: Battlefront II a primit un nou trailer pentru sesiunea beta

Autor: Cosmin Aionita | 03.10.2017
Star Wars: Battlefront II a primit un nou trailer pentru sesiunea beta

Electronic Arts a lansat un nou trailer dedicat sesiunii beta pentru Star Wars: Battlefront II, aceasta urmând să se desfăşoare în intervalul 4 – 9 octombrie 2017, pe toate cele trei platforme: PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Cei care au plasat o precomandă pentru Star Wars: Battlefront II vor primi acces în sesiunea beta începând cu 4 octombrie 2017. Restul de jucători vor putea încerca Open Beta-ul începând cu 6 octombrie, perioada de testare beta urmând să se încheie pe 9 octombrie.

În acest beta vom avea acces la bătălia de pe planeta Naboo, în care jucătorii vor putea întruchipa clone trooper-ii din armata Republicii sau droizii separatiştilor pe străzile din jurul palatului regal, sau pe unii dintre eroii favoriţi din seria Star Wars în interiorul acestuia. De asemenea, în versiunea beta va fi inclusă şi o confruntare spaţială multiplayer de tipul Starfighter Assault.

Cerinţele de sistem pentru versiunea beta de Star Wars: Battlefront II pentru PC pot fi consultate aici.

Star Wars: Battlefront II va fi lansat, în versiune finală, pe 17 noiembrie 2017, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Origin).

Star Wars Battlefront 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News