The Bureau: XCOM Declassified – trailer, imagini şi clipuri de gameplay

| 14.05.2013
The Bureau: XCOM Declassified – trailer, imagini şi clipuri de gameplay

2K Games a lansat un nou trailer pentru The Bureau: XCOM Declassified, acompaniat de o serie de imagini proaspete, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

De asemenea, colegii de la VG247 au avut ocazia de a discuta cu Nico Bihary, senior producer-ul jocului, care a prezentat şi a comentat o întreagă misiune din The Bureau: XCOM Declassified.

The Bureau: XCOM Declassified spune povestea începuturilor agenţiei, în 1962 Pământul fiind pentru prima oară atacat de forţe extraterestre. The Bureau, organizaţie creată iniţial pentru a gestiona situaţiile de criză generate de Războiul Rece, este nevoită să se reorienteze, devenind astfel prima linie de apărare a locuitorilor Pământului împotriva ameninţării extraterestre.

În The Bureau: XCOM Declassified, jucătorii vor intra în pielea agentului William Carter, care, în cel mai pur stil XCOM, va avea posibilitatea de a-şi dirija colegii pe câmpul de luptă. Aceste ordine vor fi de importanţă capitală, soldaţii pierduţi în bătălie fiind eliminaţi definitiv din ecuaţia jocului.

The Bureau: XCOM Declassified va fi lansat pe 20 august 2013 (în Statele Unite ale Americii) şi 23 august 2013 (în Europa), pentru Xbox 360, PlayStation 3 şi PC.

The Bureau XCOM Declassified

Urmărește Go4Games.ro pe Google News