Uncharted 4: A Thief’s End impresionează la E3 2014

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 12.06.2014
Uncharted 4: A Thief's End impresionează la E3 2014

E3 2014 a fost ocazia perfectă pentru ca Sony să scoată din joben iepurele alb pe care îl aştepta toată comunitatea de fani PlayStation: cel de-al patrulea titlu al seriei Uncharted. Astfel, am aflat că noul joc se va numi Uncharted 4: A Thief’s End şi, după cum sugerează şi titlul, vom avea parte de ceea ce pare a fi ultima aventură a neobositului Nathan Drake.

Acţiunea va avea loc într-un viitor apropiat, la câţiva ani buni de la evenimentele din Uncharted 3: Drake’s Deception, Nathan şi partenerul său Sully retrăgându-se din viaţa aventuroasă cu care erau obişnuiţi. Însă atunci când lucrurile devin mult mai personale iar soarta celor dragi este ameninţată, Drake se vede nevoit să intervină, în încercarea de a dezlega misterul unei comori străvechi, îngropate de piraţi.

Cei de la Naughty Dog au confirmat faptul că Uncharted 4: A Thief’s End va rula la rezoluţie 1080p, obiectivul studioului fiind ca jocul să atingă un framerate de 60 FPS. De altfel, trailer-ul pe care îl puteţi viziona mai sus a fost înregistrat în engine-ul jocului, rulând pe un PlayStation 4. La cârma proiectului se află Bruce Straley şi Neil Druckmann, aceeaşi echipă care a gestionat şi procesul de producţie a lui The Last of Us, precedentul joc marca Naughty Dog.

Uncharted 4: A Thief’s End va fi lansat în 2015, exclusiv pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News