Unreal Tournament – descarcă şi încearcă prima versiune jucabilă!

Autor: Cosmin Aionita | 05.03.2015
Unreal Tournament – descarcă şi încearcă prima versiune jucabilă!

Iată ca Epic Games vine numai cu veşti bune la GDC 2015 (Game Developers Conference): Unreal Engine 4 a devenit gratuit pentru toţi utilizatorii care doresc să-şi realizeze propriul joc video (existând doar o clauză legată de plata unui procentaj din încasările jocului publicat), iar acest motor grafic a primit suport pentru DirectX 12. Totuşi, cea mai importantă noutate este disponibilitatea primei versiuni “jucabile” a noului Unreal Tournament.

Aflată într-un stadiu pre-alpha, această ediţie de Unreal Tournament oferă o sumedenie de hărţi, dintre care doar două se află într-un stadiu finalizat, posibilitatea de a juca online şi offline împotriva boţilor, două modele de personaje, selecţia clasică de arme din Unreal Tournament şi numeroase setări grafice pe care le puteţi tweak-ui pentru a obţine rezultatul dorit.

Pentru a descărca acesta versiune de Unreal Tournament, accesaţi site-ul oficial al jocului şi faceţi click pe butonul “Download”. Va trebui să vă înregistraţi un cont nou pentru serviciile Epic Games, iar apoi veţi putea descărca aplicaţia de tip launcher a celor de la Epic. Prin intermediul acesteia, folosind contul înregistrat mai devreme, veţi putea descărca jocul (într-o manieră asemănătoare cu aplicaţia Battle.net a celor de la Blizzard). În cazul în care site-ul Unreal Tournament se încarcă în format mobil, alegeţi din meniul “Menu” opţiunea “Play UT” şi veţi avea acces la butonul “Download”.

Unreal Tournament

Unreal Tournament este distribuit sub forma unui joc complet gratuit, fără politici de tip „free-to-play” sau microtranzacţii ascunse. Jocul este realizat împreună cu fanii în jurul motorului grafic Unreal Engine 4, Epic Games oferind tuturor celor interesaţi şansa de a contribui la evoluţia lui Unreal Tournament. Toate resursele create de studio pentru varianta curentă a jocului sunt puse la dispoziţia comunităţii în mod gratuit, alături de o serie de tutoriale, menite să uşureze dezvoltarea de conţinut suplimentar de către fani.

Unreal Tournament este dezvoltat pentru PC (Windows şi Linux) şi Mac.

Unreal Tournament

Unreal TournamentUnreal Tournament

Urmărește Go4Games.ro pe Google News