Wolfenstein: The New Order a fost amânat

| 02.08.2013
Wolfenstein: The New Order a fost amânat

Bethesda a anunţat, prin vocea lui Pete Hines (vicepreşedinte pe probleme de PR şi marketing), amânarea first person shooter-ului Wolfenstein: The New Order. Jocul, aflat în dezvoltare la studioul MachineGames şi programat iniţial pentru ultimul trimestru al acestui an calendaristic, a fost amânat până în 2014.

Conform lui Hines, principalele motive pentru care Wolfenstein: The New Order a fost amânat până anul viitor sunt dificultatea de a dezvolta un proiect în paralel pentru generaţia actuală de console şi cea viitoare, precum şi finisarea necesară pentru a încorpora numeroasele elemente gândite de MachineGames. Se pare că porţiunea single player a jocului va dura nu mai puţin de 16 ore. A fost confirmat faptul că Wolfenstein: The New Order nu va include o componentă multiplayer.

Wolfenstein The New Order

Acţiunea din Wolfenstein: The New Order se va desfăşura în anii ’60, într-o realitate alternativă în care cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost câştigat de forţele naziste. Eroul B.J. Blazkowicz va fi din nou la datorie, însărcinat cu conducerea unei forţe de rezistenţă împotriva noilor conducători ai lumii.

Wolfenstein: The New Order este construit folosind id Tech 5 si va fi lansat în 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News