DiRT 5, anunţat pentru PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One şi PC. Ce aduce nou

Autor: Cosmin Aionita | 08.05.2020
DiRT 5, anunţat pentru PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One şi PC. Ce aduce nou

Codemasters s-a folosit de prezentarea susţinută în cadrul show-ului “Inside Xbox” de ieri pentru a dezvălui, în premieră, DiRT 5, noul sau joc de curse ce pune accent pe întrecerile off-road. Lansarea lui DiRT 5 este programată pentru luna octombrie a acestui an, iar jocul urmează să fie disponibil pe noile console Xbox Series X şi PlayStation 5, precum şi pe PlayStation 4 şi Xbox One, alături de PC (prin Steam). DiRT 5 va sosi şi pe Google Stadia la începutul lui 2021.

DiRT 5 promite să fie cel mai variat titlu al seriei, cu numeroase moduri de joc pe care nu am avut ocazia să le încercăm încă. Mai mult, modul Carieră va beneficia de aportul unei poveşti bine dezvoltate, actori cu experienţă precum Troy Baker (The Last of Us, BioShock Infinite) şi Nolan North (seria Uncharted) urmând să-şi împrumute vocile personajelor din acest mod de joc.

De asemenea, pentru prima oară în cadrul seriei, în DiRT 5 vom putea juca multiplayer local split-screen pentru până la patru jucători.

Iar când vorbim de varietate, noul titlu al celor de la Codemasters promite peste 70 de trasee plasate în toate colţurile lumii, precum New York, Italia, China sau chiar favelele din Brazilia. DiRT 5 va oferi nu mai puţin de opt tipuri de întreceri, efecte meteorologice dinamice, dar şi circuite pe zăpadă, noroi şi chiar gheaţă.

Evident, nu vor lipsi adevăratele staruri ale show-ului, maşinile, dintre modelele licenţiate ce vor putea fi pilotate în DiRT 5 fiind amintite Ariel Nomad, Lancia Stratos sau Citroen C3 R5. Aspectul acestora va putea fi personalizat prin intermediul unui editor complex, iar cele mai intense momente din joc vor putea fi capturate cu ajutorul Photo Mode-ului inclus în DiRT 5.

DIRT 5DIRT 5

DIRT 5DIRT 5

DIRT 5DIRT 5

Nu în ultimul rând, DiRT 5 va profita de îmbunătăţirile tehnologice aduse de noua generaţie de console. Spre exemplu, pe Xbox Series X, jocul va oferi timpi de încărcare rapizi, dar şi posibilitatea de a opta între modul de afişaj 4K cu 60 de cadre pe secundă sau o alternativă cu 120 de cadre pe secundă.

DiRT 5 va oferi, de asemenea, suport pentru tehnologia Smart Delivery pentru consolele Xbox, ceea ce va permite viitorilor clienţi să aibă acces atât la ediţia pentru Xbox One, cât şi la varianta next-gen pentru Xbox Series, prin intermediul unei singure achiziţii a jocului.

DiRT 5 va fi lansat în luna octombrie 2020, în versiuni pentru Xbox Series X, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin Steam).

DIRT 5

DIRT 5DIRT 5

DIRT 5DIRT 5

DIRT 5DIRT 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News