DiRT: Showdown – primul trailer cu secvenţe de gameplay

| 30.01.2012
DiRT: Showdown – primul trailer cu secvenţe de gameplay

La finele anului trecut, Codemasters a făcut un anunţ relativ surprinzător: a fost confirmată o continuare pentru seria DiRT, care nu se va axa însă pe competiţiile de tip raliu care au consacrat aceste titluri. În schimb, DiRT: Showdown se va concentra pe latura spectaculoasă a sporturilor cu motor.

Showdown va beneficia de trei mari moduri de joc: executarea de manevre pentru puncte, în stilul Gykkhanei din DiRT 3; demolition derbies, în care obiectivul principal este lovirea şi distrugerea celorlalte maşini; curse clasice, pe circuite închise, fără trasee de la punctul A la punctul B. Mai mult, Codemasters se lauda cu un sistem asemănător cu Autolog-ul din NFS, prin intermediul căruia pot fi monitorizate performanţele prietenilor în comparaţie cu timpii proprii.

Totuşi, la momentul anunţului iniţial, nu a fost oferit decât un trailer generic, care nu oferea secvenţe de gameplay propriu-zis. Iată că publisherul britanic vine să corecteze acest neajuns, prezentând primul trailer cu secvenţe in-game din DiRT: Showdown. Mai jos puteti urmări imagini din modul de joc Nevada 8-Ball.

DiRT: Showdown va fi lansat în luna mai, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News