DriveClub – vezi cum va arăta primul joc cu maşini pentru PlayStation 4

| 17.06.2013
DriveClub – vezi cum va arăta primul joc cu maşini pentru PlayStation 4

Având în vedere că Microsoft va lansa Forza Motorsport 5 în noiembrie, odată cu noua consolă Xbox One, iar PlayStation 3 va primi Gran Turismo 6 în cursul acestui an, cei de la Sony s-au văzut nevoiţi să creeze un nou joc de racing, dedicat în exclusivitate viitorului PlayStation 4. Astfel, s-a apelat la experimentata echipă de la Evolution Studios (seria Motorstorm) pentru a dezvolta DriveClub.

DriveClub pune accentul pe două componente foarte importante: autenticitatea experienţei (Evolution Studios se laudă cu cele mai detaliate modele de maşini realizate vreodată pentru un joc video) şi aspectul social (posibilitatea ca jucătorii să se organizeze în cluburi, cu ajutorul cărora vor concura într-un mediu online organizat, cu numeroase challenge-uri şi obiective ce vor trebui îndeplinite).

DriveClub

În continuare puteţi urmări cel mai nou trailer pentru DriveClub, prezentat în cadrul E3 2013, precum şi două demonstraţii de gameplay din versiunea pre-alpha a jocului (finalizată în proporţie de 35%, după spusele celor de la Evolution).

DriveClub va apărea pe piaţă în perioada sărbătorilor de iarnă din 2013, jocul celor de la Evolution Studios fiind unul dintre titlurile care va acompania PlayStation 4 la momentul lansării consolei. Abonaţii PlayStation Plus vor primi gratuit DriveClub PS Plus Edition, o ediţie restrânsă a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News