FIFA 14 – FC Barcelona anunţată drept partener oficial al EA Sports (UPDATE)

| 02.08.2013
FIFA 14 – FC Barcelona anunţată drept partener oficial al EA Sports (UPDATE)

Update: EA Sports a anunţat încheierea unui acord similar şi cu echipa FC Liverpool din Premiere League. Procedeul de scanare tridimensională a feţelor fotbaliştilor este explicat în detaliu prin intermediul clipului video de mai jos.


EA Sports a anunţat încheierea unui acord pe trei ani cu FC Barcelona prin intermediul căruia echipa catalană devine imaginea oficială a jocurilor FIFA. Inţelegerea va debuta odată cu FIFA 14, joc pentru care nu mai puţin de 17 fotbalişti ai Barcelonei au fost scanaţi în 3D pentru a fi reproduşi cât mai corect. Dintre aceştia nu lipsesc nume precum Xavi Hernandez, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Dani Alves, Andrés Iniesta sau Lionel Messi.

De asemenea, Camp Nou, stadionul echipei FC Barcelona, va fi reprodus complet în joc, clubul catalan urmând să găzduiască şi un turneu de FIFA 14 pentru a stabili ce jucător al echipei se pricepe cel mai bine la jocuri video. După cum era de aşteptat, parteneriatul a fost anunţat şi prin intermediul unui nou trailer, pe care-l puteţi urmări mai jos.

FIFA 14 va fi lansat pe PC, Xbox 360 şi PlayStation 3 pe 27 septembrie 2013, versiunile pentru PlayStation 4 şi Xbox One fiind aşteptate pe piaţă odată cu apariţia noilor console.

FIFA 14

Urmărește Go4Games.ro pe Google News