FIFA 17 va folosi motorul grafic Frostbite

Autor: Cosmin Aionita | 07.06.2016
FIFA 17 va folosi motorul grafic Frostbite

Cei de la EA Sports nu puteau rămâne indiferenţi faţă de recenta dezvăluirea a lui Pro Evolution Soccer 2017, contracarând cu debutul oficial al jocului FIFA 17. În timp ce titlul celor de la Konami pare doar să aducă îmbunătăţiri unei formule deja consacrate, FIFA 17 îşi propune să revoluţioneze seria, Electronic Arts luând decizia de a face tranziţia către un motor grafic ultramodern: Frostbite (folosit şi de seria Battlefield, de Dragon Age: Inquisition, Mirror’s Edge Catalyst etc.).

Adoptarea unei asemenea tehnologii avansate precum Frostbite va permite, conform celor de la EA Sports, trecerea seriei FIFA la un nou nivel grafic, scurtul teaser de mai jos fiind o demonstraţie în acest sens. Vom avea ocazia să admirăm FIFA 17, în toată splendoarea sa, în cadrul conferinţei de presă pe care Electronic Arts o va susţine la EA Play 2016, duminică, 12 iunie, ora 23:00 (ora României).

De asemenea, după numeroşi ani în care Lionel Messi a fost imaginea seriei FIFA, pentru promovarea lui FIFA 17 EA Sports a decis sa folosească patru noi „ambasadori ai fotbalului”: James Rodriguez de la Real Madrid, Anthony Martial de la Manchester United, Eden Hazard de la Chelsea Londra şi Marco Reus de la Borussia Dortmund.

Şi pentru că din niciun anunţ oficial nu poate lipsi o veste legată de precomenzi, pasionaţii de FIFA ce vor plasa acum un pre-order pentru FIFA 17 Super Deluxe Edition urmează să primească 40 de FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold Packs, jucători împrumut din Team of The Week, precum şi conţinut suplimentar pentru modul de joc FIFA Ultimate Team.

FIFA 17 va fi lansat pe 27 septembrie 2016 (în America de Nord) şi 29 septembrie (în Europa şi restul lumii), în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC.

FIFA 17

Urmărește Go4Games.ro pe Google News