FIFA 18, disponibil începând de astăzi, iată spotul publicitar

Autor: Cosmin Aionita | 29.09.2017
FIFA 18, disponibil începând de astăzi, iată spotul publicitar

Electronic Arts a lansat astăzi FIFA 18, jocul fiind disponibil şi în magazinele de profil din România, la următoarele preţuri: 239,90 lei pentru versiunile de PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 şi Xbox 360, respectiv 279,90 lei pentru ediţiile de PlayStation 4 şi Xbox One. Pentru aceste două console este disponibil şi pachetul special FIFA 18 Ronaldo Edition, la preţul de 349,90 lei. Nu în ultimul rând, FIFA 18 poate fi achiziţionat şi într-o varietate de bundle-uri alături de console PlayStation 4 şi PlayStation 4 Pro, cu preţuri ce pornesc de la 1549,90 lei.

Cu ocazia apariţiei noului joc al seriei FIFA, şi gamerii din Bucureşti vor beneficia de o serie de evenimente de lansare organizate de câteva magazine de profil din capitală. Astfel, astăzi, 29 septembrie, începând cu ora 18:30, eMAG va organiza un eveniment în Showroom-ul din Titan (Str. Liviu Rebreanu nr. 8), în cadrul căruia jucătorii vor putea lua parte la un turneu dotat cu premii Sony (televizor 4K Bravia, consola PS4 Pro) şi jocuri FIFA 18.

De asemenea, tot azi, începând cu ora 18:00, Media Galaxy invită pasionaţii de fotbal virtual în magazinul Media Galaxy Orhideea (Calea Giuleşti nr. 1-3) pentru un eveniment în care participanţii vor putea lua parte la un turneu şi o tombolă, unde se vor putea câştiga premii oferite de Logitech şi Trust. Nu în ultimul rând, cumpărătorii lui FIFA 18 se vor alege cu perechi gratuite de ochelari de gaming.

FIFA 18 este disponibil acum în România, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 şi Xbox 360. Ultimele trei dintre acestea nu sunt însă bazate pe motorul grafic Frostbite şi nu oferă acces la toate modurile de joc. Mai jos puteţi viziona spotul publicitar cu ajutorul căruia EA Sports va promova jocul, cu nimeni altul decât Cristiano Ronaldo în rolul principal.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News