FIFA World Cup 2014 Brazil anunţat oficial de EA Sports

| 07.02.2014
FIFA World Cup 2014  Brazil anunţat oficial de EA Sports

Electronic Arts a făcut fix ceea ce suspectam că are de gând să facă şi a confirmat că lucrează la un nou joc de fotbal, de această dată dedicat Campionatului Mondial din această vară. 2014 FIFA World Cup Brazil se laudă cu o serie importantă de îmbunătăţiri, urmând a fi probabil folosit drept experiment pentru a testa feature-urile pregătite pentru FIFA 15.

2014 FIFA World Cup Brazil se laudă cu noi animaţii pentru driblinguri şi pase, un nou sistem de executare şi apărare a penaltiurilor (era şi cazul!), lovituri cu capul „pe spate”, precum şi simularea realistă a fizicii balonului Adidas ce va fi folosit în cadrul competiţiei oficiale din Brazilia.

Vom avea la dispoziţie 203 echipe naţionale, 21 de stadioane şi peste 15 ore de comentariu proaspăt înregistrat pentru acest joc. Îşi vor face apariţia din nou obişnuitele moduri de joc Road to the FIFA World Cup, Captain your Country sau Story of Qualifying, acesta din urmă lăudându-se cu peste 60 de scenarii inspirate din meciurile reale de calificare pentru Campionatul Mondial din Brazilia. De asemenea, nu va lipsi nici modul online Road to Rio de Janeiro.

Vestea proastă? 2014 FIFA World Cup Brazil va fi lansat în exclusivitate pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, EA neluând în calcule consolele next gen PlayStation 4 şi Xbox One şi nici PC-ul, pe motiv că majoritatea fanilor seriei FIFA se joacă în continuare pe vechile console. Versiunile next gen de FIFA 14 vor primi în schimb conţinut legat de FIFA World Cup pentru modul FIFA Ultimate Team.

2014 FIFA World Cup Brazil va fi lansat în Europa pe 17 aprilie 2014, doar pentru PlayStation 3 şi Xbox 360.

2014 FIFA World Cup

Urmărește Go4Games.ro pe Google News