FIFA World Cup 2018 soseşte în FIFA 18

Autor: Cosmin Aionita | 03.05.2018
FIFA World Cup 2018 soseşte în FIFA 18

Electronic Arts a anunţat includerea Campionatului Mondial de Fotbal 2018 în cadrul FIFA 18 prin intermediul unui viitor update de conţinut, ce va fi oferit gratuit tuturor deţinătorilor jocului. Botezat 2018 FIFA World Cup, update-ul va încerca să ofere o experienţă cât mai apropiată de cea a turneului final din Rusia, cu echipe, stadioane, sigle şi echipamente reproduse într-un mod cât mai autentic cu putinţă.

Astfel, jucătorii vor putea controla toate cele 32 de echipe naţionale calificate la turneul final din Rusia, din faza grupelor şi până în finala de la Moscova. De asemenea, aceste echipe naţionale complet licenţiate vor putea fi folosite şi în modurile de joc Online Friendlies şi Online Tournament. Nu în ultimul rând, vor fi incluse toate cele 12 stadioane pe care se vor juca meciurile din Rusia, precum şi grafica oficială ce va fi folosită în transmisiile TV de la turneul final.

Nu putea fi vorba de un pachet complet fără includerea FIFA World Cup Ultimate Team, care va aduce un sistem de „chemistry” revizuit, cu elemente dinamice influenţate de partidele propriu-zise de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Din acest mod de joc nu vor lipsi FIFA World Cup Icons, fotbalişti legendari care au scris istorie la precedentele ediţii ale turneului final.

Update-ul 2018 FIFA World Cup pentru FIFA 18 va fi lansat începând cu 29 mai 2018 şi va fi disponibil în mod gratuit pentru ediţiile de PlayStation 4, Xbox One, PC şi Nintendo Switch ale jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News