Gran Turismo Sport – Lewis Hamilton este inclus în joc

Autor: Cosmin Aionita | 15.10.2017
Gran Turismo Sport - Lewis Hamilton este inclus în joc

Sony şi studioul Polyphony Digital au confirmat că Lewis Hamilton îşi va face apariţia în Gran Turismo Sport, acesta urmând să împărtăşească din cunoştinţele sale cu jucătorii, pentru a-i ajuta pe aceştia să-şi îmbunătăţească performanţele pe circuit.

Lewis Hamilton, triplu campion mondial de Formula 1, a mărturisit că joacă titlurile seriei Gran Turismo încă de când era copil, declarându-se deosebit de încântat de ocazia de a participa, alături de Kazunori Yamauchi (creatorul seriei Gran Turismo), la procesul de design al acestui joc.

Gran Turismo Sport va oferi, pe lânga modul online Sport, posibilitatea de a încerca circuitele şi maşinile în Arcade Mode, o campanie single player menită să familiarizeze jucătorii cu sporturile cu motor, un photo mode extins numit Scapes, dar şi proaspătul editor de paint job-uri ce-şi va face debutul în acest joc al seriei. Din punct de vedere tehnologic, GT Sport promite numeroase noutăţi, precum renderizare physics-based sau simularea corectă a efectelor sonore.

Gran Turismo Sport va fi lansat în Europa pe 18 octombrie 2017, în exclusivitate pentru PlayStation 4, jocul urmând să ofere suport pentru PlayStation 4 Pro şi PlayStation VR.

GT Sport

Urmărește Go4Games.ro pe Google News