Gran Turismo Sport va beneficia de o versiune demo

Autor: Cosmin Aionita | 04.10.2017
Gran Turismo Sport va beneficia de o versiune demo

Sony şi studioul Polyphony Digital au confirmat că Gran Turismo Sport, joc a cărui lansare este programată pentru a doua parte a acestei luni, va beneficia şi de o versiune demo gratuită. Aceasta va fi disponibilă însă doar pentru o perioadă limitată de timp, în intervalul 9 octombrie (de la 12:00 ora României) – 12 octombrie (până la 14:00 ora României). Mai mult, se va putea efectua un preload al demo-ului încă de pe 7 octombrie (de la 12:00 ora României).

GT Sport

Acest demo va oferi mostre ale modurilor de joc Sport (online), Campanie (probe menite să pregatească şoferii virtuali pentru cursele online), Arcade (limitat la doar trei circuite, cu posibilitatea de a juca multiplayer local via splitscreen împotriva unui prieten), Scapes (photo mode-ul avansat inclus în GT Sport), precum şi proaspăt introdusul Livery Editor (pentru a pune la punct un aspect cât mai original pentru proprii bolizi). Moneda virtuală câştigată în acest demo va putea fi transferată şi către versiunea finală a lui Gran Turismo Sport, în limita sumei de 1 milion de credite.

Gran Turismo Sport va fi lansat în Europa pe 18 octombrie 2017, în exclusivitate pentru PlayStation 4, jocul urmând să ofere suport pentru PlayStation 4 Pro şi PlayStation VR.

GT Sport

GT SportGT Sport

Urmărește Go4Games.ro pe Google News