Need for Speed Payback, între joc şi film

Autor: Cosmin Aionita | 06.06.2017
Need for Speed Payback, între joc şi film

Cei de la Electronic Arts par foarte hotărâţi să nu mai aştepte EA Play 2017 pentru a-şi dezvălui cele mai importante jocuri pe care urmează să le lanseze în cursul acestui an: alături de FIFA 18, a fost prezentat şi noul Need for Speed Payback, titlul din 2017 al foarte iubitei serii de jocuri de curse cu maşini.

Echipa producătoare de la Ghost Games descrie Need for Speed Payback drept o combinaţie de joc de acţiune şi întreceri cu maşini, întregul concept fiind puternic influenţat de filme precum cele ale seriei Fast & Furious. Vom avea parte atât de cursele obişnuite, de misiuni ce implică jafuri sau urmăriri cu Poliţia, toate desfăşurate în mediul de joc deschis din Fortune Valley, cât şi de o poveste pe măsură. Pentru prima oară în cadrul seriei NFS, jucătorii vor putea controla trei personaje principale: Tyler (supranumit the Racer), Mac (the Showman) şi Jess (the Wheelman), în încercarea acestora de a se răzbuna pe The House, o grupare criminală ce controlează cazinourile, criminalii, dar şi Poliţia din regiune.

Ghost Games promite cele mai avansate posibilităţi de personalizare a maşinilor implementate în serie până acum, precum şi o gamă variată de vehicule. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Need for Speed Payback vor primi Platinum Car Pack, un pachet DLC ce le va conferi acces la cinci maşini tunate şi personalizate cu un look unic: Nissan 350Z 2008, Chevrolet Camaro SS 1967, Dodge Charger R/T 1969, Ford F-150 Raptor 2016 si Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016.

Need for Speed Payback va fi lansat pe 10 noiembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei mai nerăbdători vor putea alege Need for Speed Payback Deluxe Edition, care le va conferi acces la joc cu trei zile mai devreme (pe 7 noiembrie), alături de o serie de bonusuri in-game. Alternativ, abonaţii EA Access (Xbox One) sau Origin Access (PC) vor putea încerca o versiune trial (limitată la 10 ore de joc) începând cu 2 noiembrie.

NFS Payback

NFS PaybackNFS Payback

Urmărește Go4Games.ro pe Google News