NFS: Most Wanted – maşini schimbate din mers şi gameplay nou

| 29.08.2012
NFS: Most Wanted – maşini schimbate din mers şi gameplay nou

Electronic Arts şi Criterion Games au lansat un nou clip de gameplay din NFS: Most Wanted, prin intermediul căruia este demonstrat modul în care jucătorii vor putea intra în posesia noilor maşini în viitorul titlu al seriei Need for Speed.

Astfel, bolizii nu vor fi deblocaţi prin câştigarea de probe sau prin intermediul achiziţionării lor dintr-un eventual magazine; în schimb, toate modele de maşini vor fi presărate pe străzile din Fairhaven City. Dacă jucătorul găseşte o astfel de maşină nou, nimic nu îl impiedică să înceapă să o conducă chiar din acel moment. În secvenţele de gameplay de mai jos puteţi urmări un astfel de „schimb”, între un Aston Martin V12 Vantage şi un Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series.

NFS: Most Wanted va avea foarte multe elemente în comun cu mai vechile titluri Burnout (realizate tot de Criterion Games), dintre care cele mai evidente sunt accidentele spectaculoase, în care pot fi implicaţi atât ceilalţi participanţi la cursă, cât şi poliţia. NFS: Most Wanted va beneficia şi de noul sistem de monitorizare Autolog 2, menit să realizeze comparaţii între performanţele obţinute de jucători pe străzile din Fairhaven City.

Need for Speed: Most Wanted va fi lansat pe 30 octombrie 2012 în Statele Unite ale Americii şi 2 noiembrie 2012 în Europa, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi PlayStation Vita.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News