Oficial: Liga 1 va fi inclusă, în premieră, în FIFA 20

Autor: Cosmin Aionita | 27.08.2019
Oficial: Liga 1 va fi inclusă, în premieră, în FIFA 20

Studioul EA Sports din România a organizat astăzi un eveniment pentru presă în care s-a făcut anunţul pe care fanii seriei FIFA de la noi din ţară îl aşteptau de mai bine de douăzeci de ani: Liga 1, prima scenă a fotbalului românesc, va fi inclusă în viitorul joc FIFA 20!

Anunţul a fost făcut de Andrei Lăzărescu, Senior Producer în cadrul echipei EA Sports România, care a dezvăluit că FIFA 20 va include întreaga competiţie autohtonă, toate cele 14 cluburi pornind de la FCSB, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi sfârşind cu nou promovatele Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte urmând să fie prezente, complet licenţiate, cu echipamentele şi siglele oficiale.

De asemenea, încă trei jucători români au fost scanaţi şi vor fi reproduşi fidel în joc: George Ţucudean, golgheterul ediţiei precedente a Ligii 1 de la CFR Cluj, Alexandru Mitriţă (New York FC, ex-Universitatea Craiova) şi George Puşcaş, atacantul echipei naţionale, în prezent jucătorul celor de la Reading FC. Din păcate, nu s-a reuşit şi implementarea stadioanelor de la noi din ţară, producătorii alegând însă arene asemănătoare dintre cele deja existente, fiind adăugate însă galerii şi însemne personalizate pentru fiecare echipă de club românească.

Introducerea, în premieră, a Ligii 1 într-un joc FIFA a fost posibilă graţie parteneriatului pe care EA Sports îl are acum cu Liga Profesionistă de Fotbal din România, care a făcut toate demersurile necesare în acest sens. Prezentarea a fost încheiată de un meci demonstrativ de fotbal în sală, una dintre alternativele de joc ce vor fi prezente în modul Volta din FIFA 20.

FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Nintendo Switch.

FIFA 20 Liga 1FIFA 20 Liga 1

FIFA 20 Liga 1FIFA 20 Liga 1

FIFA 20 Liga 1FIFA 20 Liga 1

FIFA 20 Liga 1FIFA 20 Liga 1

FIFA 20 Liga 1FIFA 20 Liga 1

Urmărește Go4Games.ro pe Google News