Onrush – dată de lansare, precomenzi şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 06.02.2018
Onrush - dată de lansare, precomenzi şi imagini noi

Cei de la Codemasters au confirmat data de lansare pentru Onrush, jocul de curse arcade dezvăluit pe scena de la Paris Games Week 2017. Astfel, noua creaţie a studioului Codemasters din Cheshire (fostul Evolution Studios, responsabil pentru seria Motorstorm şi DriveClub) îşi va face apariţia începând cu 5 iunie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Producătorii au confirmat de asemenea că Onrush poate fi acum precomandat prin intermediul PlayStation Store: ediţia standard este disponibilă la un preţ de 269,90 lei, în timp ce ediţia Deluxe, al cărei conţinut îl puteţi admira în imaginea de mai jos, poate fi precomandată în schimbul a 349,90 lei.

Onrush Deluxe

Cei care aleg să plaseze o astfel de precomandă vor primi acces la sesiunea de testare beta ce va avea loc în cursul lunii mai 2018, exclusiv pe PlayStation 4. Detaliile despre campania de precomenzi pentru Xbox One vor fi anunţate în curând.

Nu în ultimul rând, pentru a acompania acest anunţ, cei de la Codemasters au oferit şi noi imagini din Onrush, realizate folosind opţiunea Photo Mode ce se va regăsi în joc.

Onrush va fi lansat pe 5 iunie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Onrush

OnrushOnrush

OnrushOnrush

Urmărește Go4Games.ro pe Google News