Pro Evolution Soccer 2013 – demo şi trailer nou

| 25.07.2012
Pro Evolution Soccer 2013 – demo şi trailer nou

Konami a lansat versiunea demonstrativă a jocului Pro Evolution Soccer 2013, împreună cu un nou trailer pentru acest joc.

Pro Evolution Soccer 2013 va aduce o serie de modificări de fineţe (viteza driblingurilor a fost redusă, s-a introdus posibilitatea de a realiza un-doi-uri, comportamentul portarilor a fost îmbunătăţit etc.), precum si un nou sistem de inteligenţă artificială, botezat ProActive AI. O altă noutate importantă este PlayerID, despre care puteti afla mai multe din trailerul de mai jos.

Demo-ul PES 2013 oferă acces la două moduri de joc (Match şi Copa Libertadores) şi opt echipe licenţiate. În modul Match se poate opta pentru naţionalele ţărilor Germania, Anglia, Portugalia şi Italia, în timp ce Copa Libertadores propune echipe precum Santos FC, SC International, Fluminense şi Flamengo.

Pro Evolution Soccer 2013 va fi lansat în aceasta toamnă, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Nintendo Wii şi Nintendo 3DS. Pentru a descărca demo-ul Pro Evolution Soccer 2013 faceţi click pe butonul de mai jos.

Pro Evolution Soccer 2013 Demo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News