Project CARS 2 va sosi la finalul lui 2017

Autor: Cosmin Aionita | 09.02.2017
Project CARS 2 va sosi la finalul lui 2017

Slightly Mad Studios şi Bandai Namco Entertainment au anunţat că îşi vor continua colaborarea în vederea publicării jocului Project CARS 2, aşteptat pe piaţă spre sfârşitul anului 2017, pe PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Creat cu ajutorul comunităţii de jucători şi testat de unii dintre cei mai experimentaţi piloţi din întreaga lume, printre care Tommy Milner (multiplu câştigator al faimoaselor curse Le Mans), René Rast (pilot de teste al fabricii Audi), Ben Collins (pilot şi cascador în filmele Skyfall şi Doctor Strange) şi Mitchell DeJong (campion de karting şi întreceri offroad), Project CARS 2 promite să rămână alegerea echipelor şi a celor mai buni piloţi din fenomenul eSports. Noul joc va include întregul spectru de sporturi cu motor, oferind piloţilor virtuali libertatea de a conduce ce vor şi unde vor, indiferent de nivelul de experienţă.

De asemenea, Project CARS 2 promite să ofere cele mai autentice curse auto, indiferent că vorbim de ceilalţi oponenţi, proveniţi din diferite colţuri ale lumii, sau de AI-ul echilibrat cu grijă de producători. Continuând moştenirea primului joc din serie, unul dintre cele mai apreciate simulatoare de curse ale generaţiei sale, Project CARS 2 va include a o serie de inovaţii menite să perfecţioneze experienţa oferită:

Culmea autenticităţii: Cu cea mai mare selecţie de circuite disponibile în orice joc pe consolă, un garaj virtual de peste 170 de bolizi licenţiaţi, proveniţi de la cei mai cunoscuţi producători de maşini, cu suport pentru VR şi rezoluţie de 12K;

Febra competiţiei: Noul mod Online Championships, îndelung cerut de fani, va permite crearea de campionate online şi participarea în cadrul acestora. Funcţionalităţile eSports vor fi încorporate încă din prima zi (inclusiv acreditarea pentru Competitive Racing License), dar şi opţiunile de streaming, respectiv funcţiile de Director/Broadcaster. Jocul va include fiecare ramură a sporturilor cu motor, aducând noi tipuri de curse precum Rallycross şi IndyCar;

Forţa condiţiilor: Jocul va include fiecare tip de suprafaţă (asfalt, noroi, pietriş etc.), modelate folosind sistemul LiveTrack 3.0, care gestionează şi schimbările anotimpurilor, alternarea dinamică a momentelor zilei, condiţiile atmosferice şi evoluţia pistei pe durata unui eveniment care se întinde pe mai multe zile. Nivelul de dificultate a curselor va fi influenţat şi de condiţiile meteo dinamice, care includ acum şi zăpada. Unul dintre circuitele care pun în evidenţă aceste noutăţi este Mercedes-Benz Winter Training Ice Track din Suedia. Acesta reprezintă reproducerea fidelă al unei locaţii exclusiviste, fondate de Mercedes-Benz lângă oraşul Sorsele, în partea de nord a Suediei. Circuitul pune la încercare grea abilităţile piloţilor cu experienţă, atât în viaţa reală, cât şi în joc, fiind situat pe un lac îngheţat.

Project CARS 2 este aşteptat spre finalul anului 2017 pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Project CARS 2

Project CARS 2Project CARS 2

Project CARS 2Project CARS 2

Project CARS 2Project CARS 2

Project CARS 2Project CARS 2

Project CARS 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News