Project CARS a fost amânat până în primăvara lui 2015

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 20.10.2014
Project CARS a fost amânat până în primăvara lui 2015

Tocmai când credeam ca am scăpat de amânări pentru acest an, Bandai Namco confirmă că Project CARS, simulatorul auto produs de Slightly Mad Studios, a fost amânat până în primăvara lui 2015.

Motivele invocate sunt cele clasice: echipa producătoare are nevoie de mai mult timp pentru a finisa jocul aşa cum se cuvine, iar perioada iniţială de lansare (noiembrie 2014) se aglomerase prea tare cu titluri foarte importante (din care putem aminti Assassin’s Creed: Unity, Grand Theft Auto V next gen sau Far Cry 4), nefiind capabilă să ofere jocului Project CARS expunerea de care avea nevoie pentru a a înregistra vânzări bune.

Project CARS este un joc produs cu ajutorul finanţării oferite de comunitate, care s-a implicat activ şi în procesul de dezvoltare, furnizând feedback permanent către realizatori. A a fost conceput drept un simulator serios, în care jucătorii vor avea ocazia să pornească de la simplele întreceri de kart-uri, să treacă prin cursele cu maşini exotice, şi să sfârşească drept un pilot profesionist (de raliu, touring cars sau chiar bolizi de Formula 1).

În urma acestei amânări, Project CARS va fi lansat pe 20 martie 2015, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News