RIDE 2, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 27.05.2016
RIDE 2, anunţat oficial

Milestone, unul dintre cele mai cunoscute studiouri din Italia, a anunţat RIDE 2, cel mai nou capitol al seriei de simulatoare de curse pe două roţi. Noul joc va include numeroase caracteristici noi, în încercarea de a mulţumi şi cei mai pretenţioşi fani ai curselor virtuale.

Cea mai mare inovaţie adusă de RIDE 2 promite să fie felul în care va fi redată relaţia dintre pilot şi motocicletă. Piloţii virtuali vor avea acum o conexiune directă cu bolidul pe care îl pilotează, lucru reflectat şi de modul de joc Carieră al jocului. Scopul principal rămân cursele, atât online, cât şi offline, în şaua motocicletei de vis. Pentru a bucura fanii, Milestone a extins metodele de personalizare, permiţând jucătorilor să modifice chiar şi cele mai mici detalii ale motocicletelor şi ale piloţilor virtuali.

Un alt element important al jocului este colecţionarea motocicletelor virtuale, o activitate şi mai captivantă datorită introducerii a trei categorii noi: Two Strokes, Supermotards şi Café Racers. Bineînţeles, nu vor lipsi nici motoarele îndrăgite din primul joc, precum cele de tip Naked sau Supersport. Pe lângă totalul de peste 200 de motociclete, nu au fost neglijate nici circuitele, producătorii incluzând piste noi precum Nürburgring Nordschleife sau Northwest 200.

Milestone pregăteşte şi noi moduri de joc, noi metode de interacţiune cu prietenii prin intermediul reţelelor sociale, un nou AI, care le va da de furcă şi jucătorilor veterani, respectiv nenumărate îmbunătăţiri aduse motorului grafic şi celui de simulare a fizicii. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în lunile ce urmează.

RIDE 2 va fi lansat în toamna lui 2016 pentru PlayStation 4, Xbox One şi Windows PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News