The Crew – trailer şi imagini noi

| 09.04.2014
The Crew – trailer şi imagini noi

Ubisoft şi studioul Ivory Tower au lansat un nou trailer pentru The Crew, dezvăluind câteva dintre maşinile şi locaţiile ce se vor regăsi în joc. De asemenea, a fost confirmată perioada de lansare a jocului, The Crew fiind aşteptat în această toamnă. Nu în ultimul rând, au fost oferite şi imagini noi din The Crew, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

The Crew este dezvoltat pentru noua generaţie de console, acest lucru permiţându-le producătorilor să realizeze ceva de neimaginat până acum: jucătorii vor avea la dispoziţie întreaga hartă a Statelor Unite ale Americii, cu toate formele de relief (munţi, dealuri, plaje etc.) şi toate tipurile de decor imaginabile: oraşe, suburbii, şosele, drumuri off-road, circuite etc.

Mai mult, The Crew a fost proiectat pentru a fi jucat alături de prieteni: jucătorii se pot organiza în „echipe”, îndeplinind diferite obiective împreună. The Crew a fost gândit drept un joc ce se va desfăşura în permanenţă online, mai multe echipe de jucători având posibilitatea de a se intersecta în aventurile lor. Nu vor lipsi nici opţiunile avansate de personalizare a maşinilor, atât la nivel vizual, cât şi în ceea ce priveşte performanţele şi comportamentul bolizilor.

The Crew va fi lansat în toamna acestui an, pentru PC, Xbox One şi PlayStation 4.

The Crew

Urmărește Go4Games.ro pe Google News