Tony Hawk’s Pro Skater 5 – gameplay trailer şi dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 16.07.2015
Tony Hawk’s Pro Skater 5 – gameplay trailer şi dată de lansare

Activision a lansat un prim trailer cu secvenţe de gameplay pentru Tony Hawk’s Pro Skater 5, confirmând în acelaşi timp şi data de lansare a jocului: 2 octombrie 2015 pentru versiunile de PlayStation 4 şi Xbox One.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 se va baza pe gameplay-ul tradiţional, în care jucătorii trebuie să realizeze cât mai multe trucuri successive şi, astfel, să câştige cât mai multe puncte şi să îndeplinească anumite obiective, cu menţiunea că, de această dată, jocul va beneficia o serie complet nouă de niveluri. Pentru a condimenta un pic formula, în Tony Hawk’s Pro Skater 5 îşi vor face apariţia şi power-up-urile, precum şi proiectilele, oferind astfel o notă de varietate în plus.

De această dată, din Tony Hawk’s Pro Skater 5 nu va lipsi nici funcţionalitatea online: jocul va oferi sesiuni de skating multiplayer, cu suport pentru drop in/drop out. În cadrul acestora se vor putea îndeplini misiuni, se va putea debloca conţinut nou, câştiga experienţă (şi, implicit, îmbunătăţi personajul controlat) etc. Mai mult, Tony Hawk’s Pro Skater 5 va beneficia şi de un editor de niveluri, jucătorii urmând să aibă şansa de partaja online propriile skate parks.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 este dezvoltat de studiourile Robomodo şi Disruptive Games, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Ediţiile pentru PlayStation 4 şi Xbox One vor fi lansate pe 2 octombrie 2015. În schimb, variantele pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 nu au încă o dată de lansare exactă, Activision aşteptându-se totuşi ca acestea să fie disponibile până la sfârşitul acestui an. Din versiunile pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 va lipsi însă funcţionalitatea online.

Tony Hawk's Pro Skater 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News