Conan Unconquered, strategie şi supravieţuire în universul Conan

Autor: Cosmin Aionita | 10.12.2018
Conan Unconquered, strategie şi supravieţuire în universul Conan

Publisher-ul Funcom a dezvăluit Conan Unconquered, primul joc de strategie plasat în universul Conan. Îmbucurător este că la cârma proiectului se află veteranii de la Petroglyph, echipă formată de foşti membri ai Westwood Studios, responsabilă şi pentru proaspăt anunţatele ediţii remasterizate ale primelor titluri Command & Conquer.

Nu atât de grozave sunt veştile legate de structura jocului propriu-zis, Conan Unconquered nefiind gândit ca un titlu tradiţional de strategie în timp real. În schimb, este pus accentul pe ideea de a supravieţui valurilor interminabile de inamici atacatori. În acest scop, jucătorii îşi pot construi baze şi unităţi, fie în mod solo, fie alături de un prieten, în mod co-op. Bătăliile vor avea loc în timp real, însă jocul va putea fi pus pe pauză pentru a împărţi ordine în rândul propriilor unităţi.

Din păcate, anunţul făcut de producători nu menţionează o poveste sau o campanie single player, Conan Unconquered promiţând, în schimb, hărţi generate aleatoriu, ce se vor schimba de fiecare dată când veţi porni o nouă sesiune de joc, precum şi posibilitatea de a recruta, în bătălii, eroi legendari, inclusiv pe renumitul cimerian Conan.

Conan Unconquered este aşteptat pe PC, prin intermediul Steam, în al doilea trimestru din 2019.

Conan Unconquered

Conan UnconqueredConan Unconquered

Conan UnconqueredConan Unconquered

Urmărește Go4Games.ro pe Google News