Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth anunţat oficial

| 14.04.2014
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth anunţat oficial

2K Games a confirmat faptul că studioul Firaxis lucrează la Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, un nou joc al seriei de strategie care a împlinit deja 23 de ani. Spre deosebire de vechile titluri Civilization, Beyond Earth lasă istoria omenirii în urmă, concentrându-se pe viitorul speciei umane.

Având în vedere că Pământul nu se află în cea mai fericită situaţie, civilizaţia pe care urmează sa o ghidezi alege să-şi concentreze atenţia pe organizarea unei expediţii în spaţiu, unde singura şansă este colonizarea unei noi planete pentru a putea supravieţui. Toate alegerile referitoare la călătorie şi construirea unei noi case pentru umanitate vor fi puse la dispoziţia jucătorilor, Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth promiţând atât quest-uri şi misiuni secundare, precum şi multiplayer pentru 8 jucători şi suport complet pentru mod-uri.

Pe partea grafică, Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth se laudă ca va suporta tehnologii precum DirectX 11, noul API Mantle de la AMD, AMD CrossFire, AMD Eyefinity, precum şi rezoluţii UltraHD.

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth va fi lansat în toamna lui 2014, pentru PC, Mac şi Linux, la un preţ echivalent cu 49,99$.

Sid Meier's Civilization Beyond Earth

Urmărește Go4Games.ro pe Google News