XCOM 2 – 10 minute de gameplay de la E3 2015

Autor: Cosmin Aionita | 26.06.2015
XCOM 2 – 10 minute de gameplay de la E3 2015

2K Games şi studioul Firaxis Games au facut public demo-ul XCOM 2 prezentat cu ocazia E3 2015, prezentând astfel zece minute de gameplay din acest joc. Acţiunea din XCOM 2 va avea loc la 20 de ani distanţă de evenimentele din primul joc, omenirea pierzând lupta împotriva ameninţării extraterestre. De asemenea, mai jos puteţi urmări o “disecţie” a clipului de gameplay, realizată chiar de către Firaxis Games.

Organizaţia paramilitară XCOM trebuie sa se reorganizeze, în încercarea de a recăpăta controlul asupra planetei Pământ şi de a elibera omenirea de sub jugul extraterestru. Din cauza resurselor limitate, XCOM va fi nevoită să acţioneze însă din umbră, folosind baza mobilă pentru a-şi face pierdută urma.

În XCOM 2 vor fi introduse şi alte modificări importante de gameplay, precum nivelurile generate procedural, cinci clase de soldaţi, opţiuni avansate de personalizare a fiecărui recrut, mai multe tipuri de inamici şi extratereştri, precum şi suport mult mai avansat pentru mod-uri.

XCOM 2 este aşteptat în noiembrie 2015, exclusiv pentru PC. Până atunci, nu uitaţi să aruncaţi o privire şi asupra celor mai noi imagini din XCOM 2, pe care le puteţi admira mai jos.

XCOM 2XCOM 2

XCOM 2XCOM 2

XCOM 2XCOM 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News